Geleneksel tariflerin ve otantik restoranların tanıtımını amaçlayan Taste Atlas (Lezzet Atlası), dünyanın dört bir yanından en az puan alan yiyecekleri sıraladı. Türkiye'den kapuska yemeği, 67. sırada yer aldı.
Taste Atlas, kapuskayı "Ana malzemesi lahana olan bir Türk yemeği" olarak tanımlayarak, yemeğin birçok farklı çeşidi olduğunu ve et, bulgur, pirinç ya da fasulye gibi ek malzemelerle zenginleştirilebileceğini belirtti. Lahana, soğan, domates, zeytinyağı ve karabiberle pişirilen bu yemeğin genellikle oldukça basit bir tarife sahip olduğu ifade edildi.
Listede yer alan diğer yiyecekler ise, İspanya’dan bocadillo de sardinas (konserve sardalyalı sandviç), İsveç’ten calskrove (hamburger ve patates kızartmasıyla doldurulmuş pizza), İngiltere’den jellied eels (yılan balığı yemeği), ABD’den ramen burger (ramenle yapılan hamburger), Tayland’dan Thai Fish Entrails Sour Curry (fermente balık iç organlarıyla yapılan körili yemek) gibi ilginç ve sıradışı yemeklerden oluşuyor. Taste Atlas, bu yiyeceklerin dünya genelinde en az beğenilen yemekler olduğunu açıkladı.